CandleLight: Area concept redesign

It was decided that we wanted to show more of the surrounding underground in our level and have the library be in a more run down state so I was asked to do a redesign of the area our game takes place in.

IMG_3170

Above are my initial sketches based on the perimeters given to me by the designer.

NewLibaryConcept_WIP001

The working sketches as I determined it’s final shape.

NewLibaryConcept_WIP006FINAL

The polished concept of the new area design. This version of the level area has gone from a tall tower to a dilapidated two story building, though the sense of scale lost by not having a tall structure, is replace by seeing the vast scale of the cave interior through the gaps in the columns and ceiling.

Advertisements
CandleLight: Area concept redesign

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s